Punishtja e fabrikës së makinave grushtuese (1)

Prodhuesi kryesor i makinave për goditje hidraulike

Rreth RGM

Hubei Ruiguang Machinery Co., Ltd. është themeluar si një nga prodhuesit kryesorë të makinerive të shpimit të tubave në tregun global. Ne kemi dorëzuar mbi 2000 makina montimi dhe sisteme montimi me porosi për një gamë të gjerë klientësh dhe industrish në mbarë botën, mbi 50 vende dhe rajone, duke përfshirë Shtetet e Bashkuara, MB, Rusia, Kanada, Kore, Indi, Pakistan, Vietnam, Australi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Polonia, Rumania, Turqia, Izraeli, Brazili, Singapori, Indonezia, Malajzia etj.

 • Konsulencë teknike falas. Testimi i mostrës falas.
 • 2 vjet garanci për sistemin e makinerive përveç kallëpeve, 6 muaj garanci për kallëpet. Ndërrimi falas i pjesëve gjatë periudhës së garancisë.
 • Shërbimet e mirëmbajtjes në vend brenda 72 orëve pas keqfunksionimeve të mëdha gjatë garancisë.

Produkte të nxehta

Si të merrni një kuotë

Tuba dhe procese të ndryshme kërkojnë tonazh të ndryshëm, dhe çdo model i makinerisë hidraulike të shpimit ka tonazhe të ndryshme së bashku me çmime të ndryshme.

Vizatimi i madhësisë së tubit

1. Materiali i tubave/profileve,
2. Madhësitë dhe trashësia e tubave,
3. Gjatësia maksimale e tubit,
4. Madhësia dhe distanca e vrimës,
5. Vizatim me madhësi të plotë të tubit me detaje vrimash.

Nevojat e prodhimit

Të gjitha makinat janë zgjidhje të personalizuara me saktësi jashtëzakonisht të lartë dhe ndjekin rreptësisht klientët? madhësitë dhe kërkesat e tubave. Prandaj, ju lutemi ndani vizatimin e madhësisë së tubit, detajet e tubit dhe prodhimin e vlerësuar, për të marrë zgjidhje saktësisht të përshtatshme.

Na kontaktoni

Hubei Ruiguang Machinery Co., Limited
Email: [email protected]
WhatsApp: +86 185 7180 7183
WeChat: +86 185 7180 7183
Kontakt: +86 185 7180 7183

Sallë ekspozite e mostrave

Udhëzuesit e mirëmbajtjes

 • Aplikime për Makinat e Shpimit Hidraulike
  Makinat e shpimit hidraulike zakonisht punojnë për të shpuar vrima të formave dhe madhësive të ndryshme në fletë metalike, pllaka dhe përbërës të tjerë.
 • Parimi dhe përbërja e punës së makinës hidraulike të grushtimit
  Makina e goditjes hidraulike është një lloj makine që përdoret për të shpuar vrima në materiale të ndryshme si çelik inox, çelik karboni, PVC etj. formë në material. Makina e shpueses hidraulike përbëhet nga një cilindër hidraulik, një pompë hidraulike, një grusht dhe një grup koke. Cilindri hidraulik gjeneron forcën e nevojshme për të goditur materialin, ndërsa pompa hidraulike furnizon lëngun hidraulik në cilindër.
 • Si të instaloni makinën hidraulike me kënd 90 gradë
  Si të instaloni makinën hidraulike me kënd 90 gradë? Ruiguang Machinery prodhon makinën hidraulike të kualifikuar dhe të çertifikuar për prerje me kënd 90 gradë, dhe ofron shërbimin më të mirë të shitjes së pasme me udhëzues të plotë teknikë dhe këshilla profesionale për mirëmbajtjen. Ju lutemi lexoni më poshtë udhëzimet e instalimit më poshtë, ju lutemi ndiqni hapat përpara se të ndizni makinën.