Si të merrni një kuotë

Tuba dhe procese të ndryshme kërkojnë tonazh të ndryshëm, dhe çdo model i makinerisë hidraulike të shpimit ka tonazhe të ndryshme së bashku me çmime të ndryshme.

Vizatimi i madhësisë së tubit

1. Materiali i tubave/profileve,
2. Madhësitë dhe trashësia e tubave,
3. Gjatësia maksimale e tubit,
4. Madhësia dhe distanca e vrimës,
5. Vizatim me madhësi të plotë të tubit me detaje vrimash.

Nevojat e prodhimit

Të gjitha makinat janë zgjidhje të personalizuara me saktësi jashtëzakonisht të lartë dhe ndjekin rreptësisht klientët? madhësitë dhe kërkesat e tubave. Prandaj, ju lutemi ndani vizatimin e madhësisë së tubit, detajet e tubit dhe prodhimin e vlerësuar, për të marrë zgjidhje saktësisht të përshtatshme.

Na kontaktoni

Hubei Ruiguang Machinery Co., Limited
Email: [email protected]
WhatsApp: +86 185 7180 7183
WeChat: +86 185 7180 7183
Kontakt: +86 185 7180 7183